karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sprinklerbolaget Syd AB

Sprinklerbolaget Syd AB, med kontor i Helsingborg är ett rikstäckande företag inom aktiva brandskydd. Med vår mångåriga kompetens och branschvana kan vi ge företag en heltäckande lösning. Vi anpassar sprinklersystem efter kundens behov och ser till att krav från regelverk och försäkringsbolag följs.

Vi är ett rikstäckande SBF-certifierat brandskyddsföretag med kontor i Helsingborg och i Västerås. Vi konstruerar och installerar automatiska släcksystem med tyngdpunkt på vattensprinkler.

Vi erbjuder våra kunder hög kompetens med mångårig erfarenhet. Med ledord som engagemang, kvalité och nöjd kund gör vi vårt yttersta för att leverera anläggningar med flexibla lösningar och hög skyddsnivå. Vi kan åta oss att utföra alla förekommande installationsarbete, från service och små ombyggnationer till stora entreprenader. Vi erbjuder även rådgivning, utredningar och utförande av tekniska beskrivningar mm.

Vår vision & mål är:

Vara markandsledande aktör inom aktiva brandskydd. Genom kompetenta och engagerade medarbetare bygga företagets framgång vilket samtidigt skapar trygghet och mervärde för våra kunder.

Välkommen med dina ansökan! 

Bransch

El-VVS & Bygginstallationer

Anställda

20

Huvudkontor

Helsingborg

Adress

Landskronavägen 7A, 252 32

Webbplats

language

Missa inga jobb från Sprinklerbolaget Syd AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor